природна бусен трева

НОВО …. НАЈНОВО … Ве информираме дека започнавме со производство на природна бусен трева …. Одсега лесно, едноставно и брзо до готов тревник за еден ден.

производство
бусен ролни
вградување на бусен трева
готов производ
хортикултурно уредување во ДГ Пролет с.Кравари, Битола – донација од СКИПИ дооел Битола
во Гостивар
уредување на приватен двор во Битола
во Кичево
Буковски ливади, Битола